Opinions

Les opinions d'usuaris mostrades en aquest apartat s'han obtingut d'usuaris de pàgines com TripAdvisor, Ressenyes de Google i FourSquare.

Rosa María ★★★★

Rapidesa i qualitat Teníem sempre pendent d'anar, x q solament obre mitjà entre setmana. El menú és molt bo, ampolla de vi inclosa, postres genials. Moderi qualitat preu Molt Bona.

Juan ★★★☆

Bon Restaurant Agradable i modern restaurant tant per menjar com per sopar. Hem estat diverses vegades i tant el menú de migdia com el sopar de la carta ha estat a bon nivell qualitat preu.Tornarem

Jordi P ★★★★

Bona carta i excel·lent relació qualitat/preu. Tracte molt agradable. El menú diari molt complet i a preu mitjà de mercat.

Hectorac ★★★★

Menú setmanal molt variat Gran varietat de plats en el menú. Les racions són abundants i el servei molt ràpid. Ideal per anar a menjar si tens poc temps en l'hora de menjar del treball. Per 10€ està molt bé per tot el que ofereix.

MDQ79 ★★★☆

Rapidesa i qualitat Com sempre, aquest lloc té un menú entre setmana variat a un preu raonable. El tracte del personal sempre és correcte i molt ràpid. Ideal per anar a menjar amb els companys de treball si tens poc temps per menjar!!!

Marta ★★★★

Menú variat Un menú bastant extens, crema de carbassó amb picatostes molt bona i la carn cuinada al gust. Molt bon servei i rapidesa.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...